19.9.06

Deloitte


Firme članice Deloitte Touche Tohmatsu ("DTT") grupe upravljaju se vrijednostima koje su vodiči njihovih akcija u svemu čime se bave. Ove četiri vrijednosti - integritet, iznimna vrijednost na tržištu i u očima klijenata, međusobna posvećenost unutar organizacije i snaga koja potiče iz kulturološke različitosti - su esencijalne za sposobnost firmi članica da ujedine vlastite različite običaje, kulture i poslovne funkcije.

Ako ste spremni za karijeru u dinamičnoj organizaciji, u okruženju koje nudi profesionalni razvoj i napredovanje u karijeri, spremni ste za Deloitte.


Deloitte grupa trenutno zapošljava 135,000 ljudi u skoro 150 zemalja.

Njihov iscrpni web site možete pronaći ovdje, a dio posvećen bosanskohercegovačkom ogranku ovdje. Na dijelu site-a posvećenom karijeri i poslovima možete saznati šta zaposleni misle o firmi Deloitte, prijaviti se za neku od prezentacija ili sajmova poslova, pretplatiti od na newsletter ili čitati arhivu newsletter-a, te pretražiti sve trenutno otvorene pozicije, po regionu. Početna stranica za one koji traže posao nalazi se ovdje.

Sve je na engleskom jeziku.

Nema komentara: