18.9.06

Prizma


Prizma je organizacija za pružanje financijskih usluga, čija je misija da unaprjeđuje živote siromašnih i žena sa niskim primanjima i njihovih obitelji tako što će im omogućavati dugoročni pristup kvalitetnim financijskim i ne-financijskim uslugama. Prizma trenutno ima urede u Bihaću, Zenici, Mostaru i Sarajevu, i planove za proširenje.

Prizma traži fleksibilne, pozitivne, bistre, iskrene ljude da se uključe u njene operacije u razvoju. Prizma nudi konkurentnu naknadu temeljenu na rezultatima rada i dinamičan i izazovan posao. Svi koji traže posao u Prizmi moraju biti posvećeni radu sa siromašnim i ljudima sa niskim primanjima, radu sa ljudima svih nacionalnosti i pripadnosti. Prizma razmatra prijave bez obzira na etničku ili nacionalnu pripadnost, vjeru ili mjesto rođenja. Posebno se ohrabruju žene da se prijave.


Za dodatne informacije o mogućnosti zaposlenja kliknite ovdje.

Web stranica: http://www.prizma.ba/

1 komentar:

Anonimno kaže...

Prizma je jako nezdrava radna sredina u kojoj ljudi rade po 14 sati dnevno, slobodna subota je rijetkost, najgrublje se eksploatisu radnici, iskompleksirani sefovi ih salju da utjeruju dugove po selima i krse im se sva prava koja im garantuje Zakon o radu. Poslije 2 godine rada u mucilistu zvanom Prizma radnik je neupotrebljiv i ni jedna druga radna sredina ga ne zeli.