17.9.06

Daenet


Daenet d.o.o. je u Bosni i Hercegovini registriran 1999. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću, sa mješovitim domaćim i stranim kapitalom.

Daenetova osnovna misija je razvoj softvera. Naše preference u razvoju softvera leže u upotrebi Microsoft .NET platforme i Microsoftovih proizvoda, ali po potrebi upotrebljavamo i druge platforme u kojima naš tim ima veliko iskustvo: Oracle, MySQL, PHP i Java.

Daenet, bh-njemačka softwerska firma sa regionalnim sjedištima u Frankfurtu, Sarajevu, Zagrebu i Roermondu (Holandija), pobjednik je Microsoft Partner Program Awards za 2005. godinu u kategoriji Integrated E-Business Solutions, i nosilac je titule Technology Inovation Partner of the Year 2005 u kategoriji Integrated E-Business Solutions.

Mi u Daenetu vjerujemo da se u opuštenoj i, kako reče jedan naš kolega, "demilitariziranoj" atmosferi mogu napraviti sjajne stvari. Vjerujemo da samo u takvoj atmosferi kreativnost može doći do potpunog izražaja. Svako od Daenetovih suradnika ima pravo, ali i obavezu, da iznosi svoje mišljenje, predlaže, koriguje, usmjerava.

Ukoliko želite da budete dio mladog i dinamičnog tima, koji radi u dobroj atmosferi i pravi odlične softverske proizvode
kliknite ovdje i saznajte više.

Web stranica: http://www.daenet.ba/

Nema komentara: