12.11.07

Dizajnirajte bočicu za parfem

Pustite mašti na volju i kreirajte bočicu za neki imaginarni ili postojeći parfem. Moderna ili klasična, od stakla, metala, plastike sa kristalima ili gumom... koji god materijal i formu želite.

Na konkursu učestvuju svi radovi registrovanih članova PunMiris.com kluba (registracija je besplatna) u bilo kojoj tehnici: crteži (skenirani), kompjuterska grafika 2D i 3D bilo kolor ili crno bijelo. Uz sliku možete napisati kratak opis parfema i bočice.

PunMiris.com
Nije baš oglas za posao, ali vjerujem da bi neki dizajneri, profesionalni i oni iz hobija, mogli pronaći inspiraciju. Bilo bi simpatično imati "dizajn bočice za parfem" kao stavku u CV-u, zar ne? A uz to bi mjesto na vašoj polici s mirisima (ili polici neke vama drage osobe) mogao pronaći Courvoisier L'edition Imperiale, Lieber ili GeoBlack.

Konkurs je otvoren do 10.12.2007. a više informacija možete saznati ovdje.


2 komentara:

Anonimno kaže...

Jasmino, ja tih napisah jednu opasku na nekom od prethodnih tvojih članaka, očekujući nekakav odgovor. Tek posle sam primetio da je poslednji članak iz prošle godine. Šta se zbiva? Zašto ne radiš na ovome? Lepo je krenulo...

cikpogodi kaže...

Lepo joj jeste krenulo, ali kao i svaki drugi projekat stane kad-tad.